Un nou concept de wellbeing în România: BODHI

Yoga şi meditaţia pot fi aliaţi importanţi în lupta cu stresul, dar şi pentru menţinerea stării generale de sănătate. Iată ce beneficii au!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Un nou concept de wellbeing în România: BODHI

BODHI este un concept unic de wellbeing România ce încorporează yoga, masajul Thai Yoga, tehnici de meditaţie, precum şi retreaturi naţionale şi internaţionale.

BODHI promovează un sistem educaţional şi un stil de viaţă sub conceptul “holisitic living”. Aceasta înseamnă un fel de a trăi echilibrat şi conştient, unde sănătatea, încrederea în sine, dragostea, fericirea, pacea, satisfacţia reciprocă în relaţii şi încrederea în ceilalţi – sunt toate sinonime cu viaţa.

Motto-ul BODHI este “Serenitate în mişcare”

Atunci când pasiunea lui instructorului de yoga Rezan pentru un stil de viaţă conştient a întâlnit filozofia yoghină şi învăţăturile buddhiste, s-a produs o transformare interioară.

De la cele mai renumite mănăstiri buddhiste din Thailanda, Nepal până în Myanmar, la şcolile tibetane de buddhism şi meditaţie, cunoaşterea pe care a dobândit-o pe acest drum este menită să fie împărtăşită cu cei ce rezonează cu astfel de învăţături.

Fiind certificat în forma tradiţională de Himalayan Hatha Yoga, Iyengar şi Yin Yoga, cât şi profesor acrediat de Yoga Alliance (USA), Rezan doreşte să inspire cât mai mulţi oameni să-şi afirme potenţialul şi să practice ceea ce îi face fericiţi.

Pe lângă yoga, Rezan a mai studiat masajul Thai Yoga încă din 2012, la Şcoala de masaj Thai Shivagakomarpaj (Vechiul spital de medicină) şi şcoala de masaj Sunshine din Chiang Mai, Thailanda, unde a fost acreditat ca terapeut.

A avut privilegiul să lucreze şi să înveţe de la mulţi maeştrii Thai, efectuând peste 300 de ore de studiu şi practică.

Pentru a avea parte de experienţa BODHI doritorii sunt aşteptaţi în Bucureşti într-una din locaţiile unde Rezan îşi împărtăşeste cunoştiinţele (desfăşoară activitatea):

•       În oaza de linişte de la Piscina Floreasca— de luni până sâmbată (7:30-9:00 a.m) până la 1 cctombrie.

•       Dance Room (clădirea Universul) — marţi şi joi de la 19:30-21:00

•       Pentru prima oara în România, Yoga întâlneste Crossfit-ul şi se completează reciproc pentru un stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Crossfit Groove — sâmbată de la 10:30 a.m

•       Fit & Famous — joi de la ora 9:30 a.m

•       Hermitage Spiritual Hub — din 19 Septembire

De asemenea BODHI pregăteşte la începutul anului 2016 un retreat în inima culturală a Thailandei şi anume în oraşul Chiang Mai. Participanţii la acest retreat vor avea ocazia să exploreze străzi împânzite de temple într-un oraş vechi de 700 de ani, să guste mâncăruri tradiţionale şi să se bucure de peisajul inedit, toate acestea fiind completate de practica yoga şi a meditaţiei alături de profesori internaţionali.

Primăvara 2016 va fi întâmpinată tot cu un retreat, de data aceasta pe o insulă paradisiacă din Indonesia, unde participanţii se pot bucura de cultură autentică indoneziană.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Cancerul colorectal (colon și rect): când se face operația minim invazivă
Recomandări:
Adrian Titieni este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene
Adrian Titieni este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene
Dieta cu care economisești 7000 de lei pe an! Cum să SLĂBEȘTI cu bani puțini
Dieta cu care economisești 7000 de lei pe an! Cum să SLĂBEȘTI cu bani puțini