Un cuplu de englezi trăieşte aproape fără mâncare

Akahi Ricardo şi soţia lui Camil Castello consideră că mâncarea şi apa nu sunt neapărat necesare şi oamenii ar putea trăi doar cu energia universală, scrie The New York Times.
Un cuplu de englezi trăieşte aproape fără mâncare

Akahi Ricardo şi soţia lui Camil Castello consideră că mâncarea şi apa nu sunt neapărat necesare şi oamenii ar putea trăi doar cu energia universală, scrie New York Post.

Cuplul englez declară că începând cu anul 2008 nu a mai mâncat decât puţine fructe şi legume doar de trei ori pe săpămână. Şi că din acel moment starea lor de sănătate fizică şi emoţională s-a îmbunătăţit considerabil. Mai mult, banii pe care i-ar fi cheltuit pe mâncare i-au folosit pentru a călători.

Cei doi au doi copii – de 2 şi 5 ani – şi, interesant este faptul că nici în timpul sarcinii, Camil nu şi-a schimbat stilul de viaţă. Ea a declarat că a mâncat de doar cinci ori mâncare solidă în timpul celor 9 luni, de fiecare dată într-un context social. Şi medicii au rămas surprinşi, scrie New York Post, că toate analizele pe parcursul sarcinii au ieşit normale.

Cuplul “breatherian” care declară că se hrăneşte cu energie universală nu îşi obligă copiii să adopte acelaşi stil de viaţă, însă spun că le-au explicat celor mici în ce constă acesta.

Ideea de a te hrăni doar cu energie nu este una nou vehiculată. Jasmuheen – autoarea mai multor cărţi de spiritualitate şi speaker internaţional – promovează acelaşi stil de viaţă al hranei “cu prană” de peste 15 ani. De fapt, sunt mulţi specialişti în nutriţie care recomandă un aport alimentar redus pentru păstrarea stării de sănătate.

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice