Un cuplu de celebrităţi s-a despărţit din cauza unei coperte de paşaport!

Tragic sau comic, vedetele se ceartă, ca şi oamenii de rând, de la lucruri mărunte. Un exemplu este cel al lui Dannii Minogue, sora cântăreţei Kylie Minogue, care s-a despărţit de iubitul ei cu care are un copil de aproape 2 ani, din cauza unei coperte pentru paşaport!
Un cuplu de celebrităţi s-a despărţit din cauza unei coperte de paşaport!

Tragic sau comic, vedetele se ceartă, ca şi oamenii de rând, de la lucruri mărunte. Un exemplu este cel al lui Danii Minogue, sora cântăreţei Kylie Minogue, care s-a despărţit de iubitul ei cu care are un copil de aproape 2 ani, din cauza unei coperte pentru paşaport!

Despre Dannii Minogue, cântăreaţă şi membră a juriului „Australia’s Got Talent”, se spune că este o perfecţionistă, obsedată de propria muncă. Nu în acelaşi fel poate fi descris fostul ei iubit, rugbistul Kris Smith. Prietenii îl descriu ca fiind o persoană jovială, relaxată, căruia îi place viaţa.

În stilul său caracteristic, Kris i-a făcut cadou iubitei sale, de Crăciun, o copertă din plastic pentru paşaport, în ideea că ea călătoreşte mult, iar cea veche era deja distrusă. Dannii însă nu i-a gustat deloc gluma, iar lucrurile au început să devină tot mai tensionate între ei.

Se pare însă că din pricina caracterelor diferite, lucrurile între cei doi nu mai mergeau bine de ceva vreme, iar coperta pentru paşaport nu a făcut decât să stârnească explozia. „Dannii este workaholică, iar Kris vroia să o covingă să ia lucrurile mai uşor, să se bucure mai mult de viaţă”, a povestit unul dintre apropiaţii cuplului pentru Daily Mirror.

Din păcate, cel mai mult va avea de suferit, probabil, copilul lor, Ethan, acum în vârstă de 1 an şi 9 luni.

Citeşte şi: Dannii Minogue a vrut sa nasca acasa. A ajuns la spital cu complicatii!

 

Sursa: Femalefirst.co.uk

 

 


 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex