Un „cocteil” contra hepatitei C

Un “cocteil” format din trei medicamente, dintre care unul a fost lansat recent pe piata – boceprevir –, s-a dovedit a fi mult mai eficient in comparatie cu terapiile actuale utilizate contra hepatitei C, maladie virala cronica a ficatului care poate evolua in cancer, potrivit unui studiu american.
Un „cocteil” contra hepatitei C
Un "cocteil" contra hepatitei C

Un „cocteil” format din trei medicamente, dintre care unul a fost lansat recent pe piata – boceprevir -, s-a dovedit a fi mult mai eficient in comparatie cu terapiile actuale utilizate contra hepatitei C, maladie virala cronica a ficatului care poate evolua in cancer, potrivit unui studiu american.

Medicii considera ca aceasta cercetare deschide drumul catre „o noua era in procesul de fabricare de antivirale pentru a trata hepatita C”, o maladie impotriva careia nu exista inca un vaccin.
 

 
 
Tags:
Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Distrugator de riduri peste noapte
Distrugator de riduri peste noapte
Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație
Recomandări: