Ultima moda printre vedete: parul nespalat 6 saptamani

In timp ce unele femei petrec zilnic cate jumatate de ora spalandu-si si uscandu-si podoaba capilara, exista persoane care tin la moda si nu se spala cu saptamanile.
Ultima moda printre vedete: parul nespalat 6 saptamani
Ultima moda printre vedete: parul nespalat 6 saptamani

In timp ce unele femei petrec zilnic cate jumatate de ora spalandu-si si uscandu-si podoaba capilara, exista persoane care tin la moda si nu se spala cu saptamanile. Adeptii miscarii „Fara sampon” („No ‘poo”), cum au fost denumiti, nu isi spala parul in virtutea faptului ca asa este mai sanatos si mai frumos.

Printre adeptii miscarii ” No poo” se numara Jessica Simpson si Robert Pattinson. Intr-un articol recent in revista „W”, scriitoarea Christa Souza a povestit experienta prin care a trecut nespalandu-si parul sase saptamani. Si sefa de la casa de moda Proenza Schouler, Shriley Cook, are la activ sase saptamani de cand n-a mai folosit samponul.
 

 
Tags:
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație
Recomandări: