Ulei de Seminte de Cactus BIO la pret special in Prefero.ro

Ulei de Seminte de Cactus (Opuntia Ficus Indica) BIO, 15ml – CAP Cosmetics. Ulei pretios cu proprietati regeneratoare, revitalizante, anti-rid si de estompare a cicatricilor si vergeturilor.
Ulei de Seminte de Cactus BIO la pret special in Prefero.ro

Uleiul de Seminte de Cactus (Opuntia Ficus Indica) BIO, produs de CAP Cosmetics este un ulei pretios cu proprietati regeneratoare, revitalizante, anti-rid si de estompare a cicatricilor si vergeturilor.

Uleiul de seminte de cactus Opuntia Ficus Indica este un ulei extrem de rar si pretios, cu o putere incredibila de revitalizare si regenerare a pielii.

Cu o puritate de 100% si eficienta redutabila, uleiul poate fi considerat un elixir al tineretii: atenueaza ridurile, netezeste conturul ochilor si tonifica pielea.

Datorita concentratiei mari de vitamina E (mai mult de 1000 mg/kg) si acizi grasi nesaturati, din care peste 68% acid linoleic, uleiul are un puternic efect antioxidant, reface stratul hidrolipidic, asigura un efect de lifting intens, stimuleaza formarea ceramidelor. Este o bariera naturala impotriva radicalilor liberi, responsabili de imbatranirea pielii. De asemenea, prin puterea sa regeneratoare, uleiul de cactus estompeaza cicatricile, diminueaza vergeturile, tonifica zona decolteului si conturul fetei.

Este recomandat pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea sensibila.

Cumpara la pretul promotional de 89 lei in loc de 130 lei din Prefero.ro Uleiul de Seminte de Cactus (Opuntia Ficus Indica) BIO, 15ml – CAP Cosmetics.

Mod de utilizare: Uleiul poate fi folosit atat dimineata, cat si seara, fie in forma pura, fie in combinatie cu cremele preferate. Poate fi folosit si pentru a intretine zona decolteului, a bustului, pentru parul devitalizat sau pentru unghii.

Este obtinut prin presarea la rece a semintelor de cactus Opuntia Ficus Indica (o specie de cactus originara din Mexic, care se cultiva, insa, si in bazinul Marii Mediterane) printr-un proces realizat manual, ce implica o munca enorma si o cantitate foarte mare de seminte si fructe de cactus. Pentru a obtine un flacon de 15 ml de ulei pur sunt necesare 300 de grame de seminte de cactus.

Fructul acestui cactus este cunoscut sub diferite denumiri: smochina chumbo, smochina salbatica de India (Figue de Barbarie) sau para tepoasa (Prickly Pear) si este comestibil, putand fi utilizat si in bucatarie, nu doar in cosmetica.

Dificultatea obtinerii, cat si efectele miraculoase asupra pielii, fac acest ulei atat de rar si pretios. El se prezinta sub forma unui lichid auriu, cu o textura fina, non-grasa si un miros discret.

Produs in: Maroc. Produs organic certificat de Ecocert Franta in conformitate cu standardele Ecocert. Ingrediente active: 100% ulei de cactus Opuntia Ficus Indica BIO

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări:
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU