Tratamente dermato-cosmetice cu tehnologie de ultimă generație

23.06.2021

Capitala are de ieri o nouă clinică de tratamente dermato-cosmetice. Lansarea noii clinici, numită M Skin by M Hospital a avut loc, ieri seară, într-un cadru festiv la sediul de pe strada Witting. Fondatorii clinicii propun clienților o nouă abordare pe piața de servicii de înfrumusețare, în primul rând prin tehnologia inovativă folosită și, nu în ultimul rând, prin echipa profesionistă care va lucra cu această tehnologie.

Ce echipamente se vor folosi la M Skin

Unul dintre echipamentele folosite la M Skin pentru tratarea cicatricilor și leziunilor pigmentare este SYLFIRM X. Aprobat de FDA, aparatul combină terapia cu microelectrozi și radiofrecvență fracționată bipolară.

Acest dispozitiv inovator utilizează tehnologia avansată de undă duală, undă continuă și undă pulsată și se utilizează cu eficiență în proceduri de lifting și antiaging, în tratarea diferitelor tipuri de cicatrici, precum și în tratarea leziunilor pigmentare și vasculare, cum ar fi melasma, venele păianjen și rozaceea, care erau dificil de tratat cu sistemele tradiționale de microneedling sau RF.

Tratamente dermato-cosmetice de întinerire facială

Pentru întinerirea facială și corporală clienții M Skin pot alege să se trateze în orice zona, în functie de priorități si de noul program sofisticat, care va acționa automat setările specifice pentru fiecare zonă a corpului în parte, utilizând APTA*, tratament inteligent cu permutări pentru a oferi rezultate maximizate de remodelare corporală și facială complet personalizate, prin simpla atingere a unui buton.

Noilor clienți li se va realiza profilul în detaliu, incluzând vârsta, greutatea, morfologia corporală (ectomorf, endomorf, mezomorf), harta activității zonelor cu probleme și rezultatele dorite.

Sistemele Futura® UltraPro System vor urma apoi cursul tratamentelor, înregistrând statisticile vitale și alternând automat fiecare program în parte pentru a corespunde siluetei în schimbare pentru a maximiza rezultatele.

Tratamente Futura Ultra Pro

O altă tehnologie inovativă de care dispune clinica M Skin, numită Futura Ultra Pro, permite efectuarea unei game foarte variate de tratamente de înfrumusețare, întinerire și reducerea cantității de grăsime corporală cu ajutorul bioenergiei.

Enumerăm aici câteva dintre tratamentele care se pot face cu această tehnologie: microcurent, bio frecvență, reflexologie, acupunctură, ultralift, controlul stresului, detoxifiere, ultra, liposucție, electroporation și multe altele.

Recomandare video
Dr. Ingrid Gheorghe: soluții pentru bolile care afectează endometrul
Recomandări: