Top cele mai frumoase sprâncene din istorie

Am scotocit niţel istoria în căutarea celor mai frumoase sprâncene. Periplul nostru stilistic a început de la Mona Lisa şi s-a încheiat la cea care dă tonul tendinţelor actuale, modelul Cara Delevingne.
22.05.2014
Top cele mai frumoase sprâncene din istorie

Am scotocit niţel istoria în căutarea celor mai frumoase sprâncene.

Periplul nostru stilistic a început de la Mona Lisa şi s-a încheiat la cea care dă tonul tendinţelor actuale, modelul Cara Delevingne.

Sprâncenele devin mai ample în anii 70, apoi în 80 este îmbrăţişată deviza more is more. Desigur, direcţia a fost schimbată în anii 90, când minimalismul pune stăpânire pe aspectul sprâncenelor. Acesta este momentul în care sprâncenele se metamorfozează în fel şi chip – sunt decolorate, pensate intens şi finisate foarte departe de natural.

Frida Kahlo a înţeles şi a exploatat impactul vizual pe care îl aveau sprâncenele ei şi le-a lăsat să îşi urmeze cursul natural, asemenea talentului ei.

Lauren Bacall a fost promotoarea unei senzualităţi aparte în anii 40, iar în anii 60, Catherine Deneuve a prezentat o eleganţă atent strunită cu ale sale sprâncene blonde, atent finisate.

În zilele noastre, muze precum Arizona Muse şi Cara Delevingne păstrează aspectul sprâncenelor cât mai aproape de natural, iar definiţia lor cea mai bună ar fi – cu cât mai groase, cu atât mai bine.

Vezi aici galeria foto din GLAMOUR cu vedetele care au marcat cele mai importante momente de transformare a sprâncenelor. Care sunt variantele tale preferate?

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Putem muri de inimă rea?
Putem muri de inimă rea?
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”
Recomandări: