Testul care-ţi arată dacă eşti predispus sau nu la Alzheimer

Un test rapid îţi poate arăta dacă o persoană este predispusă la Alzheimer, boală care se manifestă prin pierderi dese de memorie. Acesta constă în 21 de întrebări la care un apropiat ar trebui să răspundă şi a fost realizat de specialiştii din domeniu.
Testul care-ţi arată dacă eşti predispus sau nu la Alzheimer
TESTUL care-ţi arată dacă eşti predispus sau nu la Alzheimer

Un test rapid îţi poate arăta dacă o persoană este predispusă la Alzheimer, boală care se manifestă prin pierderi dese de memorie. Acesta constă în 21 de întrebări la care un apropiat ar trebui să răspundă şi a fost realizat de specialiştii din domeniu. Testul arată dacă pierderile de memorie se situază între limitele normale sau există riscul apariţiei demenţei.

Testul nu este unul obişnuit, în care cel care îl rezolvă află detalii despre sine. Pentru a vedea cât de predisus eşti la Alzheimer trebuie să rogi o persoană apropiată să răspundă la întrebări în locul tău. Experţii susţin că rezultatele obţinute prezintă o acurateţe de până la 90%.

Află mai multe despre testul Alzheimer pe www.gândul.info

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața