Te pricepi la squash? Vino să-ţi demonstrezi talentul alături de Vali Butnaru şi Adi Nartea

Competiţia propriu-zisă de squash va începe la ora 09:00, când se va juca o primă rundă. Pierzătorii din prima rundă vor coborî în alt tabel şi vor juca mai departe între ei. Organizatorii au optat pentru un astfel de sistem pentru a avea două rânduri de câştigători.
27.06.2014
Te pricepi la squash? Vino să-ţi demonstrezi talentul alături de Vali Butnaru şi Adi Nartea

Vali Butnaru şi Adi Nartea, doi pasionaţi de aventură şi sport şi practicanţi de squash, vă aşteaptă sâmbătă, 28 iunie, la Aerosquah Club Băneasa, unde va avea loc evenimentul Rally Squash Party.

Cei doi oameni de televiziune îi aşteaptă pe toţi pasionaţii de squash  să-şi demonstreze priceperea în mânuirea rachetei.

Competiţia propriu-zisă de squash va începe la ora 09:00, când se va  juca o primă rundă. Pierzătorii din prima rundă vor coborî în alt tabel  şi vor juca mai departe între ei. Organizatorii au optat pentru un  astfel de sistem pentru a avea două rânduri de câştigători.

Evenimentul va avea şi o tombolă unde pasionaţii sportului vor avea  ocazia să câştige rachete de squash, mingi cu autograful vedetelor  preferate, articole sportive, ore gratuite de squash cu şi fără antrenor şi multe alte premii.

„De abia aştept să prezint din nou cu Vali, după 5 ani. Vreau să ştiu  dacă e în stare, la nunta mea va avea un speech important”, a declarat  Adi Nartea.

Valentin Butnaru a adăugat: „Încă nu am pregătit speech-ul pentru nuntă,  dar mirele să stea liniştit că vom face o echipă de zile mari. Îi  aşteptăm pe toţi sâmbătă, să facem mişcare împreună”.

Squash-ul este o combinaţie între tenis şi badminton şi este considerat un sport al elitelor. Destul de puţin cunoscut la noi în ţară, squash-ul este o metodă dinamică de petrecere a timpului liber şi în acelaşi timp de menţinere într-o formă de invidiat.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Cârnați la grătar cu legume și porumb copt
Recomandări: