Taylor Swift se desparte de Tom Hiddleston după doar trei luni

Vestea că Taylor Swift şi Tom Hiddleston sunt într-o relaţie a apărut după ce au fost văzuţi împreună la Met Gala în mai, iar de atunci au fost inseparabili.
Taylor Swift se desparte de Tom Hiddleston după doar trei luni

Vestea că Taylor Swift şi Tom Hiddleston sunt într-o relaţie a apărut după ce au fost văzuţi împreună la Met Gala în mai, iar de atunci au fost inseparabili. Însă surse apropiate vedetelor spun că s-au despărţit, notează Mediafax.

Cuplul Taylor Swift şi Tom Hiddleston a fost numit de jurnalişti „Hiddleswift”. În aceste trei luni de relaţie, Taylor a mers inclusiv în Anglia pentru a-i cunoaşte familia lui Tom. Totuşi, surse apropiate vedetelor spun că s-au despărţit, dar că „vor rămâne în continuare prieteni.”

Relaţia lor a început după ce DJ-ul şi cântăreţul scoţian de muzică pop, Calvin Harris, s-a despărţit în iunie de Taylor Swift, după 15 luni de relaţie, Harris fiind cel care a pus capăt relaţiei, potrivit unor surse E! News.

Potrivit surselor, Taylor şi Tom nu par să fie afectaţi de despărţire. Cântăreaţa a fost fotografiată părăsind o sală de fitness din New York cu zâmbetul pe buze, în timp ce actorul era entuziast şi fericit pe platoul de filmare din Australia al peliculei „Thor”, alături de actorii Idris Elba şi Chris Hemsworth.

Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile. De asemenea, cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică