Târg de Valentine’s Day, între 7 şi 14 februarie, la Galeriile Dalles din Capitală

Îndrăgostiţii de pretutindeni care doresc să-şi răsfeţe persoana iubită cu cadouri romantice, dar inedite, sunt aşteptaţi la cea de-a IX-a ediţie a Târgului de Valentine's Day de la Galeriile Dalles, care se va deschide vineri.
07.02.2014
Târg de Valentine's Day, între 7 şi 14 februarie, la Galeriile Dalles din Capitală

Îndrăgostiţii de pretutindeni care doresc să-şi răsfeţe persoana iubită cu cadouri romantice, dar inedite, sunt aşteptaţi la cea de-a IX-a ediţie a Târgului de Valentine’s Day de la Galeriile Dalles, care se va deschide vineri.

Timp de opt zile, toate gândurile vor duce către „el” şi „ea”, iar, pentru ca momentul să fie cât mai romantic, au fost pregătite o mulţime de cadouri original personalizate.

Dacă „ea” este o fire romantică şi îi place să fie şic, va aprecia cu siguranţă o pălărie delicată cu voaletă sau o băscuţă „Paris style”. La fel de potrivită ar fi şi o ţinută care poate fi găsită în buticurile de pe străzile pariziene, delicat accesorizată cu bijuterii originale handmade.

Simţurile amorţite de puterea iernii, pot fi revitalizate de produsele SPA venite direct din romantica Italie (creme şi uleiuri de corp, geluri terapeutice, bulgări efervescenţi cu lavandă sau săruri de baie înnobilate cu petale de flori). Parfumurile, cosmeticele, cafeaua şi ceaiurile bio, care introduc pe oricine în lumea înmiresmată a Indiei, se pot transforma în cadoul perfect pentru „el” şi „ea”.

Din însorita şi voioasa Grecie au fost aduse cele mai rafinate şi inedite dulciuri. De asemenea, nu trebuie ratate workshop-urile şi concursurile care au fost pregătite.

Târgul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles va fi deschis între 7 şi 14 februarie, de la ora 10.00 la 20.00. Intrarea este liberă.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras
Recomandări:
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi