Țara în care se înregistrează cea mai crescută rată a divorțului

Pe măsură ce pandemia de coronavirus ne-a izolat la domiciliu, tot mai mulți dintre noi, cei fără pereche, am început să ne căutăm jumătatea în mediul online, cu ajutorul site-urilor de dating.
05.11.2020
Țara în care se înregistrează cea mai crescută rată a divorțului

Un astfel de site, manyspins.com, a realizat recent un sondaj pe 2.751 de persoane singure din Europa, iar rezultatele sunt surprinzătoare – cei mai norocoși în găsirea dragostei online sunt… slovacii. Cei mai ghinioniști sunt, surpriză, suedezii!

Iată ce alte informații interesante am aflat din acest studiu!

Așteptările prea mari ne împiedică să ne găsim dragostea

În urma sondajului, s-a descoperit că cea mai mare greșeală care ne pune frână în găsirea sufletului pereche este refuzul compromisului, de orice fel. Știm ce vrem și nu ne oprim până nu obținem asta, dar peste 70% dintre noi ne setăm așteptări mult prea mari în ceea ce privește partenerul de viață.

Alte motive care ne împiedică să ne găsim dragostea sunt:

  • Frica de responsabilitate
  • Frica de respingere
  • Frica de întâlniri față în față
  • Frica de a întâlni o persoană cunoscută în mediul online care nu corespunde așteptărilor noastre în ceea ce privește aspectul fizic

Cei mai norocoși și cei mai ghinioniști în dragoste

Potrivit sondajului, slovacii sunt pe primul loc în topul celor cu șansele cele mai mari de a-și găsi dragostea prin intermediul aplicațiilor de dating. Și se pare că dragostea chiar ține o veșnicie în cazul lor – în Slovacia, rata de divorț este de doar 1,8 la mie.

A doua cea mai norocoasă națiune din punct de vedere amoros este Croația, urmată de Slovenia și Irlanda.

La polul opus sunt suedezii – în această țară, rata de divorț este de 2,4 la mie. Britanicii sunt însă campioni la capitolul divorț  – înregistrează 8,4 divorțuri la mie. Nemții, danezii și finlandezii sunt, de asemenea, la fel de ghinioniști.

Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres
Recomandări: