Tânărul care s-a trezit din comă după 10 luni și nu știe nimic de pandemia COVID-19

03.02.2021
Tânărul care s-a trezit din comă după 10 luni și nu știe nimic de pandemia COVID-19
Foto: Go Fund Me

Un tânăr britanic s-a trezit din coma în care a stat 10 luni, după ce a suferit o leziune severă la nivelul creierului, în urma unui accident rutier, pe 1 martie, anul trecut. El nu știa nimic despre pandemia de coronavirus când s-a trezit.

Studentul, în vârstă de 19 ani. a intrat în comă cu trei săptămâni înainte ca Marea Britanie să intre în izolare din cauza pandemiei COVID-19.

Tânărul a fost infectat de două ori cu noul coronavirus, în timp ce era internat în spital, o dată când era în comă de grad 2 și a doua oară după ce s-a trezit, însă și-a revenit de fiecare dată, potrivit The Guardian.

Atunci când s-a trezit, el nu știa nimic despre pandemia de COVID-19 care afectează miliarde de oameni din toată lumea.

Tânărul abia a aflat de pandemia COVID-19

„Cum îi explici pandemia unei persoane care a fost în comă”, se întreabă retoric mătușa lui.

Tânărul poate comunica acum cu apropiații lui prin apeluri video, iar singura persoană care l-a putut vizita este mama lui, din cauza restricțiilor din spitale în timpul pandemiei.

Britanicul va mai rămâne internat până își va reveni complet. Până atunci, el se pune la curent cu toate evenimentele istorice care au avut loc în lume, în timp ce era în comă.

Cristina Tudor
Cristina Tudor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ... citește mai mult
Umflarea limbii, un nou simptom COVID
Umflarea limbii, un nou simptom COVID
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața