Succesul mariajului depinde de ADN

O variatie a unei gene din ADN-ul partenerilor poate fi responsabila de succesul sau esecul unei casnicii, potrivit unui nou studiu realizat de psihologii americani.
11.11.2013
Succesul mariajului depinde de ADN

O variaţie a unei gene din ADN-ul partenerilor poate fi responsabilă de succesul sau eşecul unei căsnicii, potrivit unui nou studiu realizat de psihologii americani.

Unii oameni spun ca secretul unei casnicii fericite este compromisul sau faptul de a nu merge niciodata la culcare suparat pe partenerul de viata, dar psihologii americani au declarat recent ca un mariaj reusit poate depinde de ADN-ul partenerilor.

Aceştia cred ca o gena implicata în reglarea serotoninei, „hormonul fericirii”, poate prezice cât de mult pot afecta emotiile relatiile. 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea