Styling Corner la Baneasa Shopping City

Pe 26- 27 februarie si 5- 6 martie intre orele 13:00-20:00, doamnele si domnisoarele vor fi rasfatate cu sesiuni gratuite de hairstyling oferite de profesionistii de la salonul Geta Voinea si Evidence Beauty Salon. In completare, salonul specializat Perfect Nails va oferi servicii de manichiura si pictura pe unghii.
Styling Corner la Baneasa Shopping City
Styling Corner la Baneasa Shopping City

In prag de primavara, Baneasa Shopping City propune doamnelor si domnisoarelor sa se intalneasca la Styling Corner pentru o sesiune de infrumusetare si schimbare de look.

Pentru 2 weekend-uri consecutive, pe 26- 27 februarie si 5- 6 martie intre orele 13:00-20:00, doamnele si domnisoarele vor fi rasfatate cu sesiuni gratuite de hairstyling oferite de profesionistii de la salonul Geta Voinea si Evidence Beauty Salon. In completare, salonul specializat Perfect Nails va oferi servicii de manichiura si pictura pe unghii.

Make up artistii de la The Body Shop si M.A.C se vor asigura ca vom schimba tonurile stridente ale culorilor de iarna si ca vom trece spre tonurile vesele ale primaverii. Flormar Cosmetics va oferi cele mai noi machiaje si ultimele tendinte ale primaverii.

Baneasa Shopping City alaturi de cei mai buni profesionisti din domeniul frumusetii” au pregatit numeroase surprize:

Diana Gulan va oferi sesiuni speciale in care doamnele isi vor putea putea aplica alunite sau tratamente cosmetice.

Maria Pauna make-up artist, impreuna cu echipa sa va realiza o sesiune speciala de machiaje.

Sportul si antrenorii de la World Class Health Academy vor prezenta sesiuni de antrenamente menite a ne mentine silueta.

Pentru ca pielea are nevoie de cea mai buna ingrijire, Sabon va oferi tratamente de hidratare pentru maini.

Tony Feodor, doctor la clinica Vascul Arte va oferi consultatii, sfaturi practice si ecografii gratuite tuturor celor care doresc sa evite problemele vasculare.

Chirurgia estetica mereu ne salveaza cand dorim sa stralucim si sa indreptam micile defecte. Doctorul Marek Valcu va fi prezent la Styling Corner pentru a oferi cele mai bune sfaturi medicale reprezentantelor sexului frumos.

La Styling Corner pentru 2 weekend-uri, doamnele si domnisoarele vor avea acces la sfaturi oferite de cei mai buni specialisti in make-up, manichiura, hairstyling, dermatologie, machiaj semipermanent si chirurgie estetica.


 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici