Specialişti de renume din domeniul neurochirurgiei şi neurologiei din Istanbul vin la Bucureşti

Miercuri, 2 aprilie, Prof. Dr. Talat Kiris si Prof. Dr. Ozenc Minarec, specialisti de renume din domeniul neurochirurgiei si neurologiei interventionale ai Spitalului Florence Nightingale din Istanbul, vor fi prezenti la Hotel Marriott din Bucuresti pentru a sustine un seminar cu tema “The brain - always a challenge”
31.03.2014
Specialişti de renume din domeniul neurochirurgiei şi neurologiei din Istanbul vin la Bucureşti

Miercuri, 2 aprilie, Prof. Dr. Talat Kiris si Prof. Dr. Ozenc Minarec, specialisti de renume din domeniul neurochirurgiei si neurologiei interventionale ai Spitalului Florence Nightingale din Istanbul, vor fi prezenti la Hotel Marriott din Bucuresti pentru a sustine un seminar cu tema “The brain – always a challenge”

In cadrul acestui seminar cei doi profesori vor vorbi despre abordarea anevrismelor cerebrale, malformatiilor vasculare, cavernoame, fistule durale si interventii chirugicale neuro-oncologice prin utilizarea  tehnologiilor avansate (Intraoperative imaging, Intraoperative-MR, Intraoperative-CT), minim invazive care permit interventii chirurgicale pe creier cu dureri reduse, fara incizii si perioada de recuperare rapida.

Aflat pentru prima data la Bucuresti, Prof. Dr. Minareci este unul dintre pionierii în Turcia care au început să lucreze în neuroradiologia interventionala avand un rol important si în infiintarea primului Departament de Neuroradiology din Turcia, în 1989. 

De-a lungul carierei sale el a efectuat mii de tratamente endovasculare si a pregatit  un numar considerabil de rezidenţi, azi medici practicieni de succes in Turcia sau in ţările vecine.

Este specializat in tratamentul endovascular al anevrismelor intracraniene , malformatii arterio-venoase intracraniene , stenoza vasculare intracraniene sau extra-, vasospazm , accident vascular cerebral , fistule arterio-venoase Dural , tulburari vasculare ale coloanei vertebrale , terapeutic sau preoperator embolizarea tumorii .

Prof. Talat Kiris este Seful sectiei de neurochirurgie si al centrului GammaKnife din cadrul spitalului Florence Nightingale dar si presedinte al Sectiei de Neuro-oncologie din cadrul Societatii Turce de Neurochirurgie.El  este autorul cartii „Cerebral Vasospasm: New Strategies in Research and Treatment”.

Prof. T. Kiris lucreaza alaturi de Prof. Ö . Minareci de mai bine de 20 de ani. În toată această perioadă , ei  s-au sudat ca si echipa de profesionisti animati fiind in permananta de dorinta de  a oferi pacientilor cele mai bune alternative de tratament  intr-o maniera deschisa astfel incat acestia sa ia decizia finala cunoscand riscurile si beneficiile de optiuni de tratament .

Miercuri 2 aprilie la Hotel Marriott din Bucuresti, evenimentul va debuta  la ora 10.00 cu o conferinta de presa urmata ulterioar de un seminar la care sunt asteptati medici neurologi si neurochirurgi din Romania.

Incepand cu ora 14.30 cei doi profesori vor oferi pacientilor diagnosticati cu diferite afectiuni neurologice o sesiune gratuită de consiliere medicală de specialitate.
Programarea prealabilă este obligatorie la tel.: 0318.256.250 sau pe adresa de e-mail: [email protected] Traducerea discutiilor este asigurata.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee