Sora divei Kim Kardashian, Kendall Jenner, imaginea unui brand de produse cosmetice

Cu peste 30 de milioane de fani pe internet, care urmăresc tot ce publică pe conturile de pe reţelele de socializare, chipul lui Kendall va apărea peste tot, în reviste, pe panouri publicitare, în reclame, începând din toamna anului viitor, pentru a vinde produsele cosmetice ale gigantului american.
Sora divei Kim Kardashian, Kendall Jenner, imaginea unui brand de produse cosmetice

Modelul Kendall Jenner, sora vitregă, mai mică, a celebrei Kim Kardashian, a devenit imaginea brandului de produse cosmetice Estée Lauder, a anunţat compania, potrivit AFP, citat de Mediafax.

Kendall Jenner, în vârstă de 19 ani, sora mai mică a celebrei Kim Kardashian, este vedetă de televiziune de la vârsta de 11 ani, apărând în reality show-ul dedicat familiei Kardashian. Cu toate acestea, tânăra este mult mai puţin cunoscută decât Kim Kardashian, dar se bucură de o prezenţă şi o recunoaştere puternice în mediul online.

Cu peste 30 de milioane de fani pe internet, care urmăresc tot ce publică pe conturile de pe reţelele de socializare, chipul lui Kendall va apărea peste tot, în reviste, pe panouri publicitare, în reclame, începând din toamna anului viitor, pentru a vinde produsele cosmetice ale gigantului american Estée Lauder.

Compania nu a făcut publice detaliile contractului, dar a denumit-o pe Kendall Jenner „fata Instagram prin excelenţă” şi intenţionează să profite de celebritatea acesteia în mediul online.

Kendall Jenner numără 32,3 milioane de fani pe reţelele de socializare online, dintre care 15,9 milioane urmăresc contul acesteia de pe platforma de partajare de fotografii Instagram, 9,1 milioane citesc gândurile tinerei publicate pe Twitter, iar 7,3 milioane sunt fani ai paginii sale de Facebook.

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex