Simona Halep s-a căsătorit cu omul de afaceri Toni Iuruc. Cum a arătat în ziua nunții

16.09.2021

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a căsătorit miercuri, la Constanța, cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care are o relație de doi ani.

Marea noastră campioană a sărbătorit evenimentul alături de 300 de invitați, într-un club din Mamaia, potrivit Gândul.

Simona Halep și Toni Iuruc au spus oficial „Da!“ în fața primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, cel care a oficiat ceremonia.

„Vă doresc casă de piatră, multe succese, viață lungă și frumoasă. Și îi felicit în același timp pe părinții dumneavoastră, pe nași și pe toți cei care sunt aici”, a spus edilul.

Nașii celor doi sunt soții Caramihai. De altfel, Dani Caramihai este patronul localului unde are loc petrecerea. Aici vor cânta Dan Bittman, Loredana Groza, Ștefan Hrușcă, Andra și Smiley, dar și de formația Pindu, de muzică machedonească.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Simona a arătat superb în ziua nunții

Simona a arătat superb în ziua nunții, într-o rochie aurie, lungă până în pământ și cu broderie în partea de sus. Ea a atras toate privirile asupra sa prin eleganță și bun-gust.

Printre invitații la eveniment s-au aflat Ilie Năstase și soția sa, Ioana.

Sportiva le-a cerut invitaților să nu vină cu daruri

În fața restaurantului din Mamaia a fost amplasat și un cort, unde se vor efectua teste rapide. De asemenea, plaja ce aparține lui Dani Caramihai, nașului Simonei Halep, a fost închisă cu un gard de aproximativ 2 metri.

Sportiva, care va lua numele soțului, dar va păstra și numele său familie, a impus două reguli stricte pentru participanții la petrecere. Ea le-a cerut invitaților să nu vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat și să nu vină cu cadouri sau daruri în bani.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice