Sexul vindecă depresia

Lichidul seminal conţine substanţe cu efect puternic asupra stării de spirit şi care pot crea dependenţă: testosteron, estrogen, prolactină, hormonul de luteinizare şi prostaglandine.
Sexul vindecă depresia

“Lichidul seminal conţine substanţe cu efect puternic asupra stării de spirit şi care pot crea dependenţă: testosteron, estrogen, prolactină, hormonul de luteinizare şi prostaglandine. Unele dintre aceastea sunt absorbite de pereţii vaginului şi creează bună dispoziţie” explică celebrul dr. Oz în cartea “Tu. Ghid de funcţionare”, apărută la editura Curtea Veche.

Atenţie însă, sexul neprotejat poate provoca la rândul său depresie, prin riscul înalt de a contacta boli cu transmitere sexuală sau o sarcină nedorită. Medicii recomandă folosirea metodelor contraceptive (prezervativul sau în cazul relaţiilor stabile: pilulele anticoncepţionale ori inelul contraceptiv) este obligatorie. În cazul în care nu ştiţi ce metodă contraceptivă vi se potriveşte cel mai bine, discutaţi cu un medic specialist acest aspect.
 

 

Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Tips-uri pentru un spate drept
Tips-uri pentru un spate drept
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă