Sex-simbolul rebel al Hollywood-ului, Johnny Depp, în pericol de a-şi pierde vederea

Actorul american Johnny Depp a dezvăluit într-un interviu recent faptul că este aproape orb, întrucât nu vede aproape deloc cu un ochi, iar celălalt este afectat de miopie, artistul fiind astfel nevoit să poarte tot timpul ochelari cu lentile speciale, informează contactmusic.com.
Sex-simbolul rebel al Hollywood-ului, Johnny Depp, în pericol de a-şi pierde vederea

Actorul american Johnny Depp a dezvăluit într-un interviu recent faptul că este aproape orb, întrucât nu vede aproape deloc cu un ochi, iar celălalt este afectat de miopie, artistul fiind astfel nevoit să poarte tot timpul ochelari cu lentile speciale, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Starul american, care apare rareori în public fără ochelari cu lentile închise, spune că este „practic la fel de orb ca un liliac” şi nu vede aproape nimic cu ochiul stâng, iar această problemă, pe care o are încă de la naştere, este imposibil de corectat pe cale chirurgicală.

Actorul în vârstă de 50 de ani, care suferă de miopie la ochiul drept, a dezvăluit într-un interviu acordat în numărul din luna iulie al revistei Rolling Stone că toţi ochelarii pe care îi poartă sunt fabricaţi pe baza unei reţete medicale. Starul a mai spus că depinde foarte mult de acei ochelari.

„Fără ei, totul devine foarte, foarte, foarte înceţoşat. Nu am avut niciodată o vedere bună”, a spus actorul american.
Starul, care are doi copii – Lily Rose, în vârstă de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani, cu fosta lui parteneră de viaţă Vanessa Paradis -, spune că poate să vadă doar la câţiva centimetri în faţa sa atunci când trebuie să joace într-o scenă de film fără să poarte ochelari.

Totodată, Johnny Depp a dezvăluit că se gândeşte „în fiecare zi” să se retragă din actorie, însă este puţin probabil să facă acest lucru în viitorul apropiat.
 

Vote for COOLtitude
Vote for COOLtitude
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări:
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU