Set femei parfum şi loţiune de corp Roberto Cavalli la preţ special pe Prefero.ro

Cuvinte precum senzualitate, încredere, seducţie, provocare se regăsesc deseori în vocabularul tău? Îţi doreşti să emani putere, atracţie şi mister? Dacă răspunsul tău este da, ai nevoie de un parfum pe măsură. Încearcă setul de femei de la Roberto Cavalli, Eau de Perfume, duo-ul parfum cremă de corp potenţând aromele de piper roz, floare de portocal, vanilie şi tonka alese de excentricul Roberto Cavalli.
Set femei parfum şi loţiune de corp Roberto Cavalli la preţ special pe Prefero.ro

Cuvinte precum senzualitate, încredere, seducţie, provocare se regăsesc deseori în vocabularul tău? Îţi doreşti să emani putere, atracţie şi mister?

Dacă răspunsul tău este da, ai nevoie de un parfum pe măsură. Încearcă setul de femei de la Roberto Cavalli, Eau de Perfume, duo-ul parfum  cremă de corp potenţând aromele de piper roz, floare de portocal, vanilie şi tonka alese de excentricul Roberto Cavalli.

Un parfum floral-oriental creat în 2012 de Louise Turner pentru casa Cavalli, Eau de Perfume nu îţi va  permite să treci neobservată, el fiind întruchiparea femeii Cavalli iconice, a cărei personalitate puternică şi glamour atrage atenţia oriunde s-ar afla.

Nu rata oferta specială! Doar azi ai reducere in www.prefero.ropentru setul de femei Roberto Cavalli Eau de Parfume 50ml + loţiune corp 75ml.

Îndrăzneşte să-ţi celebrezi senzualitatea şi feminitatea!

Note de vârf: piper roz, manadarin verde
Note de mijloc: floare de portocal, prună Mirabelle
Note de bază: boabe de Tonka, răşină benzoică

Vezi şi alte oferte irezistibile şi reduceri  pe prefero.ro!

Fericirea, antidotul anorexiei?
Fericirea, antidotul anorexiei?