#SELFIE, 27 de variante de scenariu

Cel mai de succes film românesc al anului, comedia #SELFIE, o radiografie a generaţiei actuale, are în spate o echipă tânără, care a răspuns cerinţelor unui public dificil: tinerii din toate timpului.
23.05.2014
#SELFIE, 27 de variante de scenariu

Cel mai de succes film românesc al anului, comedia #SELFIE, o radiografie a generaţiei actuale, are în spate o echipă tânără, care a răspuns cerinţelor unui public dificil: tinerii din toate timpului.

Până să ajungă la varianta actuală, scenariul a trecut prin mâna a 4 scenarişti şi a avut 27 de drafturi. “Am scris 8 scenarii cu Alex Molico, 7 cu Geo Caraman şi 12 drafturi cu Maria Spirache”, povesteşte regizorul Cristina Iacob.

Alexandru Molico este cunoscut pentru scenariul filmului “Ceva bun de la viaţă”, regizat de Dan Piţa. Geo Caraman a început colaborarea cu MediaPro în 2006 şi a făcut un master în scenaristică la New York Film Academy. Maria Spirache a făcut un an de Politehnică, după care s-a răzgândit şi a dat la UNATC. A terminat secţia de scenaristică în 2012 şi scrie despre generaţia pe care o reprezintă:  “Am vrut să facem un film care să reprezinte generaţia noastră, aşa cum e acum. Am încercat să aducem personalitatea tinerilor, aşa cum e ea”, spune Maria.

“Marea provocare a scenariului a fost să  arătăm generaţia asta formidabilă care bate la uşă. Ne-am dorit ca tinerii care se duc astăzi la cinema să se recunoască pe ecran. Nu este nici un film didactic, nici unul manierist”, spune Mişu Predescu, unul dintre producătorii #SELFIE.

Mai multe despre scenariul #SELFIE şi imagini inedite din making off, puteţi viziona aici: http://youtu.be/0782VCEobls

O premieră pentru peisajul cinematografic românesc şi debutul în lungmetraj al Cristinei Iacob, super-comedia #SELFIE a fost, încă de la primul spectacol, primită cu entuziasm de publicul de toate vârstele, demonstrând că abordarea fresh, subiectul actual şi mai ales buna-dispoziţie pe care filmul o degajă sunt exact ingredientele pe care spectatorii le aşteptau de la un film autohton. La foarte scurt timp de la lansarea oficială, #SELFIE a devenit deja un adevărat fenomen, fanii din întreaga ţară “întrecându-se” în a demonstra “cât de #selfie sunt”.

#SELFIE rulează în cinematografele din ţară, astfel:  Arad – Cinema City Atrium şi Cinema City Galeria, Bacău – Cinema City, Botoşani – Cine Grand şi Cinema Unirea, Brăila – Cinema City, Bucureşti: Cinema City Cotroceni şi Sun Plaza, Grand Cinema&More Băneasa, Movieplex Cinema, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Cinema Studio, Cinema Corso, Cinema Europa, Muzeul Ţăranului Român, Cluj – Cinema City Iulius, Constanţa: Cinema City şi Cityplex, Craiova – 3D Colors şi Cinema Modern, Iaşi – Cinema City şi Cinema Republica, Odobeşti – Casa de Cultură CC Giurescu, Oradea – Cortina şi Cinema Palace, Piteşti – Cinema City, Ploieşti – Cinema City şi Cinema City Afi Palace, Râmnicu Vâlcea – Line Cinema, Slatina – Cinema Eugen Ionescu, Târgu Mureş – Cinema Arta şi Timişoara – Cinema City.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee