Secretul siluetei perfecte a Magdei Pălimariu? Argila şi ceaiul verde!

Preyentatoarea rubricii "Vremea" de la Pro TV ţine o cură de detoxifiere toată luna martie.
12.03.2014
Secretul siluetei perfecte a Magdei Pălimariu? Argila şi ceaiul verde!

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii “Vremea”, de la Pro TV,   ţine o cură de detoxifiere toată luna martie. Iată în ce constă:

“Dimineaţa, pe stomacul gol, beau un pahar de apă în care, cu o seară înainte, am adăugat o linguriţă de argilă pulbere. Apoi iau un mic dejun uşor, cu fulgi de orz, iaurt şi o linguriţă de miere. Am înlocuit cafeaua cu ceai verde şi încerc să mănânc mai mult peşte şi legume.

De asemenea, îmi prepar pe parcursul zilei mai multe sucuri de legume şi fructe. În acestea adaug neapărat pătrunjel şi morcov pentru că sunt alimente cu un grad ridicat de alcalinitate. O altă gustare pe care o iau în timpul zilei este alcătuită din seminţe de susan, suc de lămâie şi o linguriţă de miere.
În plus, în lunile ianuarie, februarie, martie şi aprilie, fac o cură de probiotice pe care le achiziţionez de la farmaciile naturiste”.

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea
Recomandări: