Se deschide Fabrica de Handmade Breslo editia a III-a

Fii pe faza pentru ca in urmatoarea perioada se redeschid portile Fabricii de Handmade Breslo, pentru editia cu numarul 3! In cadrul evenimentului va avea loc "Prima prezentare de moda din Romania cu vestimentatie handmade".
Se deschide Fabrica de Handmade Breslo editia a III-a
Se deschide Fabrica de Handmade Breslo editia a III-a

Fii pe faza pentru ca in urmatoarea perioada se redeschid portile Fabricii de Handmade Breslo, pentru editia cu numarul 3! In cadrul evenimentului va avea loc „Prima prezentare de moda din Romania cu vestimentatie handmade”.

Pe 11 octombrie, intr-o zi de duminica, incepand cu ora 11, poti sa te plimbi prin Fabrica de Handmade Breslo 9 (Str. 11 Iunie nr. 50). Loc de intalnire pentru comunitatea artizanilor handmade din Romania, unde poti cumpara, admira si cu siguranta te va impresiona cel putin unul din cele peste 2.000 de produse unicat lucrate manual. Isi vor expune creatiile artisti din Bucuresti si din toata tara.

In „Coltul artistului” ai ocazia sa ii cunosti, sa socializezi, sa te imprienesti dar si sa lucrati impreuna. 8 artizani vor prezenta in fiecare ora diferite tehnici personale de manufacturare a produselor. Cei mai curiosi si indrazneti vizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica singuri diverse produse.

Vizitatorii cei mai creativi, dornici de exprimare prin culoare, isi pot masura simtul artistic prin participarea la „Maratonul de pictura”. Acesta va avea loc toata ziua, pe cele 3 mega panouri de pictura instalate in exterior.

Noutatea absoluta si punctul culminant al acestei editii il reprezinta cu siguranta prezentarea de moda. Incepand cu ora 17:30, vei asista la „Prima prezentare de moda din Romania cu vestimentatie handmade”, unde 3 tineri designeri isi vor prezenta noile colectii vestimentare.

Toata ziua va fi multa muzica, vor fi proiectii video cu tutoriale Breslo, prajituri si multe concursuri.

Taxa de intrare este de 10 RON si include o bautura de la bar, iar vizitatorii norocosi vor primi cate un cadou la intrare.

Mai multe informatii precum si programul complet al evenimentului exista pe www.fabricadehandmade.breslo.ro sau www.breslo.ro
 

Recomandări:
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Rețelele sociale, principalele surse de știri false și dezinformare în pandemie
Rețelele sociale, principalele surse de știri false și dezinformare în pandemie