Scapa de riduri si rasfata-te ca o vedeta de la Hollywood!

Utilizat cu precadere de vedetele de la Hollywood, Intraceuticals, cunoscut drept tratamentul Madonnei, este cel mai in voga tratament antirid.
14.10.2011
Scapa de riduri si rasfata-te ca o vedeta de la Hollywood!
Scapa de riduri si rasfata-te ca o vedeta de la Hollywood!

Utilizat cu precadere de vedetele de la Hollywood, Intraceuticals, cunoscut drept tratamentul Madonnei, este cel mai in voga tratament antirid. Practic, acest aparat ajuta la intinerirea fetei utilizand elementul esential al vietii, oxigenul hiperbaric, alaturi de un cocktail de substante precum acidul hialuronic, vitaminele A, C, E si antioxidanti.

Acest sistem revolutionar non-invaziv inlocuieste traditionalele tratamente cu substante active precum Botox sau Acid Hialuronic. „Imi iubesc tratamenele, la fel le iubeste si tenul meu”, marturiseste Madonna despre tratamentele cu Intraceuticals. Cosmeticiana cantaretei adauga despre Intraceuticals ca: „Este unicul tratament non-invaziv care functioneaza cu adevarat!”.

Pe langa Madonna, printre fanii acestui aparat se numara Jennifer Lopez, John Galliano, Naomi Campbell, Justin Timberlake, Eva Longoria si Kate Perry. Sedintele Intraceuticals se pot realiza si in Romania la Alpin Vitarium Spa din Poiana Brasov. Pretul unei sedinte pleaca de la 345 lei, dar difera in functie de tratamentul ales.

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Vremea si sanatatea mintala
Vremea si sanatatea mintala
Recomandare video
Dr. Tudor Ciprut, SANADOR: cum se diagnostichează cancerul de colon