Săptămâna Modei la Bucureşti găzduieşte peste 30 de designeri români şi străini

Săptămâna Modei la Bucureşti va prezenta publicului colecţiile unor designeri precum George Hojbotă, Mineli, Andreea Dogaru, Nikita Rinadi, BSB, Ana Radu, Nausica Mode, Geanina Olaru, Ana Style, Maria Simion, Cristiana Maria Purdescu, Hardcore Fashion by Laurenţiu Dobre, Laura Olteanu...
Săptămâna Modei la Bucureşti găzduieşte peste 30 de designeri români şi străini

La cea de-a XXII-a ediţie a Bucharest Fashion Week vor fi peste 30 de designeri români şi străini. Aceştia îşi vor prezenta cele mai noi creaţii în cadrul celui mai grandios festival de modă din România, care va avea loc în perioada 1-6 decembrie 2014, la Ambasad’Or, Otopeni.

În cadrul ediţiei din acest an a Bucharest Fashion Week, creatori de modă din Italia, Republica Moldova, Spania, Serbia, Polonia, Bulgaria, Malta, Ungaria îşi vor prezenta colecţiile de primăvară – vară 2015.

În acelaşi timp, branduri şi designeri cunoscuţi precum La Perla, Guess, Antony Morato, Janiko sau Fran Rivera Alpa Costura vor oferi publicului un show unic. De hairstyling-ul modelelor se va ocupa Geta Marin,  iar partea de make-up va fi asigurata de Cotimanis Show.

Săptămâna Modei la Bucureşti va prezenta publicului colecţiile unor designeri precum George Hojbotă, Mineli, Andreea Dogaru, Nikita Rinadi, BSB, Ana Radu, Nausica Mode, Geanina Olaru, Ana Style, Maria Simion, Cristiana Maria Purdescu, Hardcore Fashion by Laurenţiu Dobre, Laura Olteanu, Ana Radu, DiVero by Natalia Pînzaru, Il lupo loco, Georgette, Ioana Voicu, Mexton, Atelierele Ilbah, dar şi creaţii ale studenţilor de la Facultăţile de Modă, Artă şi Design Vestimentar din Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

Evenimente speciale la Bucharest Fashion Week

Ca în fiecare an, în cadrul Bucharest Fashion Week vor avea loc şi o serie de evenimente speciale, care fac parte din tradiţia festivalului.

Miss România este etalonul concursurilor de frumuseţe din România şi se desfăşoară anual în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de gen.

Top Model România este cel mai important concurs dedicat manechinelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din ţara noastră au şansa de a fi prezentate principalelor agenţii de modeling din lume.

Aflat la cea de a XVIII-a ediţie, Gala Fotbalului Românesc este evenimentul în cadrul căruia sunt premiate performanţele sportivilor şi specialiştilor de pe băncile tehnice ale celor mai mari cluburi de fotbal româneşti.

Nu în ultimul rând, la Bucharest Fashion Week are loc în fiecare an şi Romanian Fashion Awards. Aici sunt premiaţi designerii şi specialiştii din industria modei româneşti, dar şi vedetele şi jurnaliştii din presa de specialitate care s-au făcut remarcaţi prin alegerile vestimentare.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Alicia Keys îşi schimbă profesia?
Alicia Keys îşi schimbă profesia?
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive