Samantha Ramsdell, deținătoarea recordului pentru cea mai mare gură din lume

05.08.2021

Samantha Ramsdell, o tânără cântăreață de 31 de ani din Connecticut, a intrat în Cartea Recordurilor pentru că are cea mai mare gură din lume. Femeia are peste 2 milioane de fani pe TikTok, platforma care a făcut-o faimoasă.

Samantha a devenit celebră nu neapărat datorită vocii sale, cât mai degrabă gurii sale enorme. Un videoclip postat pe Instagram în care își îndeasă o porție întreagă de cartofi prăjiți în gură a devenit viral. Ulterior, femeia a fost remarcată de Guinness World Records.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Samantha Ramsdell (@samramsdell5)

Cea mai mare gură din lume: 10 centimetri!

Potrivit CNN, gura ei măsoară 6,56 centimetri, dar dimensiunea crește până la 10 centimetri când femeia râde.

Deși colegii râdeau de ea în copilărie, femeia spune că acest „dar de la natură este acum un atu”.

„Nu m-am gândit niciodată că voi deveni faimoasă datorită gurii mele mari, glumește Samantha. Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică și specială. Toți oamenii ar trebui să aprecieze ceea ce îi face diferiți”, spune ea.

Largest Mouth Gape (Female) – Guinness World Records

Samantha Ramsdell (USA) has set a new record for the largest mouth gape for a female – 6.52 cm (2.56 in)

Posted by Guinness World Records on Wednesday, 28 July 2021

În videoclipurile postate pe rețetele de socializare, Samantha își îndeasă în gură diverse alimente în porții gigantice, cum ar fi 3 gogoși deodată sau un sandviș uriaș. Femeia speră ca într-o zi să aibă propria emisiune televizată în care să îi distreze pe telespectatori cu „talentele” sale.

@samramsdell5Happy National Donut day! Celebrating by going for 3 donuts? @dunkin #onebite #PerfectAsWeAre #BestSeatInTheHouse♬ Punk Monk – Playboi Carti

Recomandare video
Tensiune crescută în sarcină: ce e de făcut explică dr. Ingrid Gheorghe, Sanador