Roxana Ciuhulescu revine la tunsoarea de care îi era foarte dor! FOTO

„Sunt momente cand simti nevoia sa faci schimbari in viata ta, iar unul din aceste momente a sosit. Au trecut 20 de ani de cand m-am tuns ultima data atat de scurt si mi-am dorit din nou acest look mai tineresc”, spune Roxana Ciuulescu.

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea hairstylistului Adrian Perjovschi si si-a schimbat lookul in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”, astfel ca de vineri are o culoare a parului noua si o tunsoare de care ii era foarte dor.

“Sunt momente cand simti nevoia sa faci schimbari in viata ta, iar unul din aceste momente a sosit. Au trecut 20 de ani de cand m-am tuns ultima data atat de scurt si mi-am dorit din nou acest look mai tineresc.

Aveam nevoie de o schimbare, mi-o doream, eram pregatita inca din octombrie anul trecut si iata ca s-a intamplat”, spune Roxana Ciuhulescu.


Hairstylistul Adrian Perjovschi si Roxana au planuit de mult aceasta schimbare de look si au cautat impreuna referinte pentru culoare si tunsoare:

“Ma bucur de increderea deplina a Roxanei. De la inceput am stiut sigur ca ii va sta foarte bine, mai ales ca Roxana este genul de femeie care stie sa poarte orice”, spune Adrian Perjovschi.

Roxana Ciuhulescu recunoaste ca a avut emotii: “Nu e o decizie usoara sa-ti schimbi aproape radical look-ul, insa atunci cand intri pe mainile unui hairstylist experimentat si talentat precum Adrian Perjovschi, ai si incredere ca o sa arati bine. Am avut emotii, dar sunt fericita de rezultatul obtinut. Este o coafura tinereasca, usor de intretinut si numai buna pentru o persoana dinamica si sportiva ca mine.”