Roxana Ciuhulescu revine la tunsoarea de care îi era foarte dor! FOTO

„Sunt momente cand simti nevoia sa faci schimbari in viata ta, iar unul din aceste momente a sosit. Au trecut 20 de ani de cand m-am tuns ultima data atat de scurt si mi-am dorit din nou acest look mai tineresc”, spune Roxana Ciuulescu.

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea hairstylistului Adrian Perjovschi si si-a schimbat lookul in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”, astfel ca de vineri are o culoare a parului noua si o tunsoare de care ii era foarte dor.

“Sunt momente cand simti nevoia sa faci schimbari in viata ta, iar unul din aceste momente a sosit. Au trecut 20 de ani de cand m-am tuns ultima data atat de scurt si mi-am dorit din nou acest look mai tineresc.

Aveam nevoie de o schimbare, mi-o doream, eram pregatita inca din octombrie anul trecut si iata ca s-a intamplat”, spune Roxana Ciuhulescu.


Hairstylistul Adrian Perjovschi si Roxana au planuit de mult aceasta schimbare de look si au cautat impreuna referinte pentru culoare si tunsoare:

“Ma bucur de increderea deplina a Roxanei. De la inceput am stiut sigur ca ii va sta foarte bine, mai ales ca Roxana este genul de femeie care stie sa poarte orice”, spune Adrian Perjovschi.

Roxana Ciuhulescu recunoaste ca a avut emotii: “Nu e o decizie usoara sa-ti schimbi aproape radical look-ul, insa atunci cand intri pe mainile unui hairstylist experimentat si talentat precum Adrian Perjovschi, ai si incredere ca o sa arati bine. Am avut emotii, dar sunt fericita de rezultatul obtinut. Este o coafura tinereasca, usor de intretinut si numai buna pentru o persoana dinamica si sportiva ca mine.”

Recomandări:
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Rețelele sociale, principalele surse de știri false și dezinformare în pandemie
Rețelele sociale, principalele surse de știri false și dezinformare în pandemie