Româncele apelează la implantul de gambe pentru picioare de invidiat

Nu ne naştem perfecţi, însă graţie chirurgiei estetice putem atinge perfecţiunea fizică, astfel că dacă nu deţinem picioare frumos conturatre, sau cu o linie armonioasă ca de gazelă, experţii în frumuseţe recomandă retuşarea formei picioarelor fie prin lipoaspiraţie, fie prin implanturi de gambe pentru a obtine picioare perfecte. În prezent, 1 din 10 femei decid să îşi remodeleze gambele cu implant.
Româncele apelează la implantul de gambe pentru picioare de invidiat

Nu ne naştem perfecţi, însă graţie chirurgiei estetice putem atinge perfecţiunea fizică, astfel că dacă nu deţinem picioare frumos conturate sau cu o linie armonioasă ca de gazelă, experţii în frumuseţe recomandă retuşarea formei picioarelor fie prin lipoaspiraţie, fie prin implanturi de gambe pentru a obtine picioare perfecte. În prezent, 1 din 10 femei decid să îşi remodeleze gambele cu implant.

 

Sunt cazuri în care femeile au o linie a picioarelor dreaptă sau, dimpotrivă, sunt mult prea depărtate, dând acel aspect de ”picioare crăcănate” motiv pentru care este necesară intervenţia asupra formei lor, pentru a o contura. Retuşarea formei gambelor poate fi realizată fie prin implant, fie prin injectarea propriei grăsimi sau a acidului hialuronic. Cu toate acestea, modificarea formei gambelor prin implanturi este cea mai eficientă metodă pentru a obţine picioare de divă. Graţie formei specifice, riscul de sucire sau învârtire este aproape de zero. Implanturile de gambe au un înveliş de silicon, iar conţinutul acestora este din silicon de gel coeziv. Implantul de gambe se realizează sub anestezie generală sau în sedare intravenoasă, sau cu rahianestezie, în cazul implantelor de gambe, iar costul unei intervenţii este de 2.500 euro (www.drdoboscalin.ro).

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări:
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU