Remediul naturist inedit folosit de Olivia Newton-John pentru durerile provocate de cancer

Canabisul medical este folosit astăzi în diferite tratamente revoluţionare. Olivia Newton -John bea un amestec de canabis pentru a ţine sub control cancerul. Acesta este produs de soţul său, de profesie medic naturist. Artista luptă pentru a doua oară cu această afecţiune
Remediul naturist inedit folosit de Olivia Newton-John pentru durerile provocate de cancer

Canabisul medical este folosit astăzi în diferite tratamente revoluţionare. Olivia Newton – John bea un amestec de canabis pentru a ţine sub control durerile provocate de cancer. Acesta este produs de soţul său, de profesie medic naturist. Artista luptă pentru a doua oară cu această afecţiune.

„Soţul meu a crescut canabisul şi mi-a făcut tincturi pentru durere şi inflamaţie. M-a ajutat, mi-a ameliorat durerea, pentru că nu-mi place să iau medicamente’’, susţine artista.

Olivia a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 1992 şi a trecut printr-o mastectomie, chimioterapie  şi o reconstrucţie parţială de sân.

În luna mai, Olivia părea să fie învinsă de boală, după ce cancerul ajunsese la nivelul coloanei vertebrale. Cu doar câteva săptămâni în urmă, artista nu mai putea să meargă, dar astăzi s-a reîntors pe scenă şi face spectacole în SUA. „Pot să merg, dar nu pe distanţe lungi „, spune ea.

Cu toate astea, Olivia Newton-John este optimistă în privinţa bolii. Ea crede că publicul a ajutat-o să depăşească cele mai grele momente.

Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări:
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU