Rasul, cel mai bun medicament!

Lasati deoparte filmele de groaza si urmariti comedii caci acestea au un efect benefic asupra functiei vasculare. Oamenii de stiinta au constatat ca filmele de groaza provoaca stres mental, in timp ce comediile bune (care ne si fac sa radem!) imbunatatesc circulatia.
Rasul, cel mai bun medicament!
Rasul, cel mai bun medicament!

Lasati deoparte filmele de groaza si urmariti comedii caci acestea au un efect benefic asupra functiei vasculare. Oamenii de stiinta citati de Mediafax au constatat ca filmele de groaza provoaca stres mental, in timp ce comediile bune (care ne si fac sa radem!) imbunatatesc circulatia.

In urma unui experiemnt, cercetatorii au observat ca filmele de groaza induc un ritm cardiac nesanatos, reduc fluxul sanguin in organism si cresc nivelul de stres. Prin contrast, comediile care ne smulg hohote de ras, sunt la fel de benefice sanatatii precum exercitiile aerobice!

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Viata inactiva duce la boli cronice
Viata inactiva duce la boli cronice
Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici