Pungile de plastic, interzise! „Sunt un pericol pentru mediul înconjurător”

Folosirea pungilor din plastic costă milioane de dolari prin operaţiunile de curăţenie şi reciclare şi este un flagel vizual pentru mediul înconjurător şi un pericol pentru faună şi floră.
Pungile de plastic, interzise! „Sunt un pericol pentru mediul înconjurător”

Jerry Brown, guvernatorul Californiei, a anunţat că va promulga legea referitoare la interzicerea pungilor din plastic de unică folosinţă în acest stat american.

Aleşii locali au votat deja această lege. Câteva zeci de oraşe din California, inclusiv Los Angeles şi San Francisco, au adoptat deja legislaţii similare.

„Este vorba de un compromis, care ţine cont de nevoile mediului înconjurător, cele ale economiei şi cererile comercianţilor”, a adăugat guvernatorul Brown.

Folosirea pungilor din plastic „costă milioane de dolari” prin operaţiunile de curăţenie şi reciclare şi este „un flagel vizual pentru mediul înconjurător şi un pericol pentru faună şi floră”, susţin reprezentanţii asociaţiei ecologiste Californians Against Waste.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Noutăţi în chirurgia estetică
Noutăţi în chirurgia estetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă