Profesorul Vlad Ciurea este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

26.05.2022
Profesorul Vlad Ciurea este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Profesorul Vlad Ciurea este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA care va fi difuzat sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 19.00.

Alexandru Vlad Ciurea este doctor în Științe medicale, Președinte al Societății de Neurochirurgie, director al Spitalului Bagdasar Arsenie vreme de 6 ani, Vicepreședinte al Societății Mondiale de Neurochirurgie, Membru al Academiei de Științe Medicale. A scris peste 40 de tratate în domeniul Neurochirurgiei și a făcut peste 20.000 de operații pe creier.

Ciurea a povestit despre prima sa operație, dar și despre mintea care încearcă să facă față schimbărilor din societate, despre puterea gândurilor și despre exercițiile de gimnastică pe care le face pentru antrenarea creierului.

De asemenea, a explicat cum ne putem cultiva fericirea, a vorbit despre stările depresive și despre cum ne influențează ele, cum „atrag” bolile autoimune.

Urmărește interviul integral cu profesorul Vlad Ciurea, sâmbătă, 28 mai, de la ora 19.00, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Adrian Artene publică în presa naţională din 1996. Este dublu licenţiat în Jurnalism şi Drept, a absolvit şi două mastere în Teologie şi Ştiinţe Penale. Este autorul cărţii „Mafia Statală”, dar şi a volumelor de poezii „Iubirile pentru care a plâns şi Dumnezeu” şi „Punctuaţia iubirii”.

Este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti şi, totodată, al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Deţine numeroase premii pentru presă de investigaţie, dar şi premii literare.

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras