Primul kit de depistare a alergiilor, disponibil pentru acasă

Autorităţile americane au aprobat de curând punerea pe piaţă a unui kit care conţine un test de depistare a celor mai frecvente 10 tipuri de alergii.
Primul kit de depistare a alergiilor, disponibil pentru acasă

Autorităţile americane au aprobat de curând punerea pe piaţă a unui kit care conţine un test de depistare a celor mai frecvente alergii.

În prezent, peste 60 de milioane de persoane se confruntă cu diverse alergii, iar majoritatea nu cunosc factorii care declanşează alergia respectivă.

MyAllergyTest, primul kit de depistare a alergiilor care poate fi cumpărat din farmacii, îi va permite utilizatorului să se testeze pentru cel mai frecvent întâlniţi 10 alergeni, printre care praful din casă, polenul, părul animalelor sau anumite alimente.

Este nevoie doar de o mica mostră de sânge, care trebuie trimisă ulterior către un centru specializat în alergologie prin intermediul unui plic special inclus în kit.

Rezultatele se pot primi în câteva zile prin e-mail sau poştă, după preferinţe, şi includ un plan de ţinere sub control a alergiei. Astfel, pacientul poate opta pentru vizita la cabinetul specialistului, pentru aprofundarea informaţiilor, sau poate urma indicaţiile primite astfel încât simptomele să fie reduse la minimum.

Sursa: Eurekalert

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă