Prima poză cu fetiţa Amaliei Enache

Amalia Enache s-a externat ieri, la trei zile după ce a adus pe lume o fetiţă. Prezentatoarea Ştirilor de la Pro TV a părăsit maternitatea şi a postat pe Facebook prima fotografie în care apare alături de Alma
Prima poză cu fetiţa Amaliei Enache

Amalia Enache s-a externat ieri, la trei zile după ce a adus pe lume o fetiţă. Prezentatoarea Ştirilor de la Pro TV a părăsit maternitatea şi a postat pe Facebook prima fotografie în care apare alături de Alma, povestind momentele pe care le-a trăit în ultimele zile.

Prezentatoarea a mai transmis că, atât ea, cât şi fetiţa sunt într-o stare foarte bună, iar echipa de medici şi asistente s-a purtat impecabil.

“Iată-ne la externare! La 3 zile de la naştere, eu si fiica mea Alma am fost în perfecta stare să mergem acasă, să începem noua viaţă în lumea noastră şi asta pentru ca am fost pe cele mai bune mâini cu putinţă, în cel mai important, atât emoţional, cât şi fizic, moment al nostru. Naşterea a decurs perfect datorită profesionalismului medicilor şi totul a fost mult, mult mai uşor decât în cele mai optimiste proiecţii ale mele. Am primit-o în braţe la o clipă după ce a ţipat, a fost în permanenţă cu mine, din momentul în care am ieşit din sală şi am ajuns în rezervă.”

Recomandări: