Prezentare de modă Dior, fără public, în piaţă

Cum arată noua colecţie Dior pentru 2020-2021.
23.07.2020
Prezentare de modă Dior, fără public, în piaţă
FOTO: Hepta
În fiecare an obişnuiam să ne bucurăm de prezentările de modă din Săptămâna Modei, dar mai ales să stăm cu ochii nu doar pe noile colecţii, ci şi pe ţinutele invitaţilor din primul rând. Să nu uităm că marile case de modă obişnuiau să aibă un public numeros însă, anul 2020 a produs o schimbare radicală, motiv pentru care noua colecţie Christian Dior Resort a fost prezentată fără public, în Piazza del Duomo din Lecce.

Cum arată noua colecţie Christian Dior

Galerie foto

vezi galeria
5 foto
În contextul pandemiei de coronavirus, marile case de modă îşi continuă activitatea însă resprectă cu stricteţe măsuril de siguranţă şi distanţare socială. Anul acesta, noua colecţie a casei de modă Christian Dior nu a mai fost admirată de un public numeros, defilarea fiind una atipică. Mai exact, fără public, în Piazza del Duomo din Lecce. Maria Grazia Chiuri, directorul creativ al casei Dior, şi-a dorit să facă această prezentare cât mai aproape de oraşul ei natal, Roma. De asemenea, a onorat cu aplomb cultura oraşului, scrie adpm.
 
Putem observa în noua colecţie piese vestimentare fluide, imprimeuri etnice, dar şi culori vibrante de fucsia sau verde aprins. De asemenea, accesoriile sunt şi ele nelipsite, iar genţile vin într-o varietate de modele şi mărimi, care mai de care impresionante. Denimul este şi el nelipsit din peisaj, semn că şi în anul 2020 va ”domni” glorios şi, acelaşi lucru îl putem spune şi despre ţinutele monocrome sau mixuri alb-negru şi gri.
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine
Recomandări:
Doza booster oferă 90% protecție împotriva spitalizării
Doza booster oferă 90% protecție împotriva spitalizării
Centrul ASPERA, un an de acreditare, un an de bine pentru copiii cu nevoi speciale
Centrul ASPERA, un an de acreditare, un an de bine pentru copiii cu nevoi speciale