Premiile Grammy 2020: cele mai spectaculoase apariţii de pe covorul roşu

Vedetele au cucerit covorul roşu cu ocazia celei de-a 62-a ediţie a Premiilor Grammy. Iatp ce au purtat.
Premiile Grammy 2020: cele mai spectaculoase apariţii de pe covorul roşu
FOTO: profimediaimages.ro / Premiile Grammy 2020: cele mai spectaculoase apariţii de pe covorul roşu

Nume mari din industria muzicii au fost prezente la cea de-a 62-a ediţie a Premiilor Grammy, la doar câteva ore de la aflarea veştilor cutremurătoare legate de moartea lui Kobe Bryant, ocazie cu care Alicia Keys a deschis ceremonia cu un musical dedicat legendei NBA.

Ca în fiecare an, covorul roşu a fost acaparat de ţinute extravagante care au dus moda la un alt nivel, iar partea interesantă este că mulţi dintre artiştii prezenţi la Premiile Grammy au adus un omagiu baschetbalistului prin diferite detalii de stil şi momente artistice. De exemplu, actriţa de la Bollywood Priyanka Chopra, a avut desenat numărul ”24” pe o unghie, referire făcând la numărul pe care-l purta Kobe Bryant pe echipament, la finalul carierei sale în echipa LA Lakers.

Galerie foto

vezi galeria
8 foto

În continuare, covorul roşu a fost o paletă de culori, de la roşu şi roz, în special în ţinutele bărbaţilor, alese în nuanţe vibrante: Lil Nas X a ales să poarte un costum Versace cu broderie aurie, în timp ce Gwen Stefani a strălucit într-o rochie Dolce and Gabbana. Încă o dată am putut observa bărbaţi pe tocuri, machiaje impresionante sau chiar accesorii şi bijuterii preţioase purtate într-o manieră plină de stil. Billy Porter a avut o apariţie de efect, acesta alegând să poarte o salopetă cu sclipici şi franjuri la baza pantalonului, tocuri înalte şi o pălărie cu franjuri, parte a unui sistem care are o deschidere similar draperiilor. Mai exact, în momentul apariţiei pe covorul roşu, pălăria lui Billy Porter a dezvăluit chipul artistului, lăsând la vedere un machiaj spectaculos şi în ton cu ţinuta.

Chiar şi cele mai clasice apariţii au avut un impact pe măsură. Ariana Grande a ales să poarte o rochie voluminoasă, cu straturi de tulle dramatic, amintind graţios de Cenuşăreasa. La rândul ei, Billie Eilish a făcut o alegere complet diferită faţă de ceea ce ne-a obişnuit până acum. Artista, câştigătoare a numeroase premii Grammy, şi-a asortat ţinuta Gucci de un verde fosforescent cu nuanţa părului. De asemenea, tânăra a ales să poarte o mască şi mănuşi, dar şi o manichiură cu logo-ul brandului Gucci.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate