Polonicul inteligent care nu se scufundă în ciorbă

Polonicul Swanky, aşa cum a fost botezat de producători, va aduce zâmbete la fiecare masă! Forma sa de lebădă şi, mai important, faptul că pluteşte în orice lichid vor face din acest polonic o ustensilă de bucătărie dorită de orice gospodină.
Polonicul inteligent care nu se scufundă în ciorbă

Polonicul Swanky, aşa cum a fost botezat de producători, va aduce zâmbete la fiecare masă!

Forma sa de lebădă şi, mai important, faptul că pluteşte în orice lichid vor face din acest polonic o ustensilă de bucătărie dorită de orice gospodină.

Designul aparţine unei companii israeliene, OTOTO Design, care a creat acest instrument pentru toţi cei care s-au săturat de momentele fatidice în care polonicul cade în oala cu ciorbă, fiind nevoiţi să se murdărească pe mâini pentru a-l scoate de acolo. 

„Inspirat de silueta elegantă a lebedei, polonicul Swanky poate pluti fără probleme, evitându-se astfel situaţiile neplăcute”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei. 

Polonicul este disponibil în mai multe variante de culoare, respectiv negru, alb şi roz. Ideea care a stat la baza acestui proiect constă în transformarea obictelor pur funcţionale, pe care mai tot timpul le ţinem ascunse, într-unele cu rol decorativ şi practic. 

Pentru a comercializa polonicul în valoare de 19 dolari, producătorii speră să strângă 10.000 de dolari prin intermediul platformei de crowdfunding Kickstarter. 

Foto: Hepta