Playboy în Bound – vino să dezlegi misterul unei petreceri pe cinste!

Marţi, 26 august, cele mai râvnite femei din revista iepuraşului cu papion te invită la cea mai fierbinte petrecere a acestei veri: în clubul Bound din Centrul Vechi, la Incognito Party! Eşti curios să afli mai multe detalii?
25.08.2014
Playboy în Bound - vino să dezlegi misterul unei petreceri pe cinste!

Marţi, 26 august, cele mai râvnite femei din revista iepuraşului cu papion te invită la cea mai fierbinte petrecere a acestei veri: în clubul Bound din Centrul Vechi, la Incognito Party!  Eşti curios să afli mai multe detalii?

Distracţia începe de la ora 23 şi numai de noi ţine să o prelungim până în zori. Atmosfera va fi una învăluită în mister, cu multe domnişoare care aşteaptă să le dai masca jos. Adevăratele atracţii ale serii vor fi însă vedetele Playboy. Deja şi-au anunţat participarea Tara Holtea, Mădălina Urloiu, Rellys, Ştefania Moise, Claudia Stoica, DJ Harra şi Andreea Rotaru.

Domnişoarele şi doamnele participante la petrecere vor primi la intrare câte o mască Playboy şi vor fi invitate să se înscrie în concursul de tricouri ude. Şi nu ude de apă, ci de… şampanie! Premiul este o sticla de Moet. De fapt, primele trei (3) fete care vor primi cele mai multe aplauze vor câştiga câte o sticlă de Moet!

Domnilor le-am rezervat o Blind… Drink. Într-un concurs defăşurat la bar, participanţii vor fi legaţi la ochi şi vor trebui să recunoască ingredientele unui cocktail ce la va fi servit. Cei care recunosc cele mai multe ingrediente vor primi cadou trabuce din partea Playboy. Concursul va avea loc în timpul unui flair bartending.

Vino şi tu!  Te bucuri de multă distracţie, multe fete frumoase şi sexy, dar şi cu amintirea unei petreceri de neuitat, marca Playboy.

Nu te lăsa invitat de două ori! Ia-ţi prietenii şi nu rata ocazia de a petrece alături de cele mai dorite fete din Playboy, marţi seară, în Club Bound din Centrul Vechi. Adresa este Str. Smârdan, Nr. 30.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro.

Playboy

Trăieşte-ţi viaţa!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu paste și jambon de curcan