Pippa Middleton, însărcinată pentru a doua oară. ”O veste fantastică într-un an dificil”

Pippa Middleton, în vârstă de 38 de ani și soțul ei, James Matthews, în vârstă de 45 de ani, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară.
15.12.2020 | Necsoiu Alexandra
Pippa Middleton, însărcinată pentru a doua oară. ”O veste fantastică într-un an dificil”
Pippa Middleton arrives for her wedding to James Matthews at St Mark's Church in Englefield, west of London, on May 20, 2017. Pippa Middleton hit the headlines with a figure-hugging outfit at her sister Kate's wedding to Prince William but now the world-famous bridesmaid is becoming a bride herself. Once again, all eyes will be on her dress as the 33-year-old marries financier James Matthews on Saturday at a lavish society wedding where William and Kate's children will play starring roles.,Image: 332943465, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Pippa Middleton, în vârstă de 38 de ani, este însărcinată cu al doilea copil. Sora Ducesei de Cambridge și soțul ei, James Matthews, în vârstă de 45 de ani, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, informează E! News.

„Pippa și James sunt în extaz. Este o veste fantastică într-un an dificil”, a declarat o sursă pentru Page Six. „Întreaga familie este extrem de bucuroasă.”

Cei doi mai au un fiu, Arthur, în vârstă de 2 ani. După prima sarcină, curioșii încercau să afle cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină după sarcină.

„Acum că Arthur are 11 luni și este mai mobil, am încercat să găsesc tot felul de activități pe care să le facem împreună”, a scris într-un articol publicat în septembrie 2019. „Trebuia să găsesc ceva mai mult decât plimbările clasice. Sala locală pentru copii ne-a salvat. Este un spațiu mare și plin de distracții pentru cei mici, cu obiecte moi, covorașe de joacă, scări, mingii, leagăne, mini trambuline și multe alte obiecte care stimulează și îi implică pe cei mici în activități fizice.”

Trucuri de beauty învățate de la Pippa Middleton

PUNE ACCENTUL PE STRĂLUCIREA TENULUI. Nimic nu se compară cu strălucirea naturală a tenului care, la rândul său, oferă senzaţia de piele sănătoasă şi fără probleme. Şi, pentru că vorbim despre un aspect natural, tot ce trebuie să faci este să-ţi pregăteşti pielea cu ajutorul cremelor hidratante sau primer-ului, astfel încât să obţii un luciu impresionant. Mai mult, pentru un plus de strălucire, poţi alege să oferi un finish intens cu ajutorul unui iluminator pe care să-l aplici pe cele mai înalte zone ale feţei sau pe locurile pe care doreşti să le evidenţiezi: pomeţii, podul nasului, sub sprâncene, pe arcul lui Cupidon sau în colţul intern al ochilor.

OPTEAZĂ PENTRU NUANŢE NEUTRE DE MAKE-UP. Fie că eşti pe fugă sau te pregăteşti pentru un eveniment, pentru a-ţi evidenţia privirea este nevoie de un machiaj al ochilor, iar ideale sunt nuanţele neutre de fard. Maro, crem, bej, cappuccino, portocaliu sau cupru se potrivesc perfect oricărui tip de ten şi, în plus, sunt potrivite pentru sezonul rece.