Picioare fresh cu ajutorul unor şosete speciale impregnate cu aromă de…cafea

Zilele fierbinţi au drept consecinţă un miros nu tocmai plăcut al picioarelor? Nicio problemă. Ministry of Supply, o companie producătoare de îmbrăcăminte şi încălţăminte inovatoare, au deja un proiect aproape finalizat care constă în crearea unor şosete revoluţionare care ţin la distanţă apariţia transpiraţiei şi a mirosului neplăcut, ca urmare a înmulţirii bacteriilor de pe suprafaţa pielii.
09.07.2013
Picioare fresh cu ajutorul unor şosete speciale impregnate cu aromă de...cafea

Zilele fierbinţi au drept consecinţă un miros nu tocmai plăcut al picioarelor? Nicio problemă. Ministry  of Supply, o companie producătoare de îmbrăcăminte şi încălţăminte inovatoare, are deja un proiect aproape finalizat care constă în crearea unor şosete revoluţionare care ţin la distanţă apariţia transpiraţiei şi a mirosului neplăcut, ca urmare a înmulţirii bacteriilor de pe suprafaţa pielii.

Şosetele numite Atlas sunt fabricate dintr-un amestec de bumbac 100% natural, poliester reciclat  şi cafea carbonizată, care are rolul de a filtra şi de a absorbi transpiraţia şi mirosul neplăcut al picioarelor.

De asemenea, şosetele nu sunt unele banale, ca oricare altă pereche de ciorapi, ci sunt proiectate la modul cel mai complex, pentru a respecta conformaţia anatomică a piciorului şi pentru a asigura ventilarea eficientă a pielii, şi sunt decupate cu ajutorul tehnologiei 3D, care taie cu precizie incredibilă pentru a nu exista niciun inconvenient în purtarea acestui accesoriu vestimentar.

Şosetele vor fi disponibile în 3 variante de culori (negru, albastru şi gri), dar vor exista şi 3 modele cu dungi (roşii, negre, albastre) iar preţul va ajunge la circa 20 de dolari pentru două astfel de perechi de şosete.

 

Sursa: gizmag.com

Sursa foto: kickstarter.com

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea