Philips lansează noul sistem de epilare cu lumină intens pulsată (IPL), Philips Lumea

Philips lansează pe piaţa românească Lumea, noul sistem de epilare care foloseşte lumina intens pulsată (IPL) pentru ca tu să ai o piele fină, fără niciun fir de păr, rapid, simplu şi fără durere, totul în confortul casei tale.
Philips lansează noul sistem de epilare cu lumină intens pulsată (IPL), Philips Lumea

Philips lansează pe piaţa românească Lumea, noul sistem de epilare care foloseşte lumina intens pulsată (IPL) pentru ca tu să ai o piele fină, fără niciun fir de păr, rapid, simplu şi fără durere, totul în confortul casei tale.

Rutina ta de frumuseţe nu va mai fi niciodată la fel! Poţi să alegi dintre cele două modele pe care Philips ţi le pune la dispoziţie: Lumea SC2003 (pentru epilarea părului de pe corp şi faţă) şi Lumea SC2001 (pentru epilarea părului de pe corp).

„Philips Lumea foloseşte lumina intens pulsată (IPL) – o tehnologie avansată, adaptată pentru utilizarea în intimitatea propriei locuinţe. Puterea tehnologiei IPL din noul sistem Philips Lumea, atât timp cât este utilizat cu regularitate, ajută la inhibarea creşterii părului prin aplicarea de pulsaţii delicate de lumină foliculilor de păr”, spune medicul specialist dermatolog, Ana Fâcă. 


Modul de utilizare a Philips Lumea este simplu şi constă în doi paşi:

1. Înaintea fiecărei utilizări a sistemului de epilat Philips Lumea, rade zonele dorite (axile, picioare, braţe, zona inghinală, buza superioară, bărbie, perciuni etc.) până ce nu mai rămâne niciun fir de păr la vedere. Astfel, te asiguri că energia produsă de pulsaţiile de lumină este canalizată în cel mai eficient mod asupra foliculilor de păr.

În timp, pe măsură ce părul se opreşte definitiv din a creşte, nu mai este nevoie de raderea iniţială cu lama.

2. Setează intensitatea luminii la nivelul recomandat tipului tău de piele şi culorii părului tău de pe corp, după care foloseşte aparatul pentru a aplica pe piele pulsaţii delicate de lumină. Acestea vor produce „adormirea” rădăcinii firelor de păr, inhibând creşterea.

În plus, filtrul UV integrat acţionează doar asupra firelor de păr, neafectând în niciun fel pielea.

Repetând procedura ori de câte ori este nevoie (perioada de timp dintre utilizări variază în funcţie de ritmul individual al creşterii firului tău de păr), densitatea părului tău va scădea progresiv până la minim şi re-creşterea firelor de păr va fi prevenită.

Poţi folosi Philips Lumea dacă părul tău de pe corp este blond închis, castaniu sau negru. Citeşte cu atenţie instrucţiunile produsului înainte de folosirea lui. Designul fără fir al Philips Lumea este perfect pentru o utilizare uşoară. 

Modelul Philips Lumea SC2003 dispune de ataşamentul cu filtru dublu, special dezvoltat de Philips pentru utilizarea pe zonele de pe faţă: buza superioară, bărbie şi perciuni. De asemenea, poate fi folosit şi în alte zone sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, zona inghinală sau alte locuri mai dificile.

Philips Lumea este soluţia de epilare accesibilă, uşor de folosit şi eficientă, care-ţi asigură o piele catifelată şi fină mai mult timp, fără excepţii! Şi pentru că Philips înţelege nevoile tale în ceea ce priveşte îngrijirea, îţi pune la dispoziţie şi o gamă largă de epilatoare, care îţi asigură o piele fină până la patru săptămâni.

Preţuri:

Noul sistem de epilare cu lumină intens pulsată Philips Lumea SC2003: 2,330 lei; Philips Lumea SC2001: 1,863 lei.