Pestele regleaza glicemia

Carnea de peste este cea mai sanatoasa, datorita continutului bogat de grasimi din seria acizilor grasi esentiali omega 3, sustin medicii.
Pestele regleaza glicemia
Pestele regleaza glicemia

Carnea de peste este cea mai sanatoasa, datorita continutului bogat de grasimi din seria acizilor grasi esentiali omega 3, sustin medicii.

Acesti acizi se gasesc in carnea de peste oceanic, precum macroul, heringul, somonul, codul, tonul si sardina.

Specialistii completeaza ca persoanele care mananca de cel putin trei ori pe saptamana peste au un risc scazut de a se imbolnavi de afectiuni cardiovasculare, deoarece acest aliment imbunatateste elasticitatea vaselor de sange si astfel scade tensiunea arteriala.

In plus, carnea de peste ajuta la mentinerea unui nivel constant al glicemiei in organism, iar grasimile continute previn imbatranirea precoce si protejeaza sistemul nervos.

Afla mai multe despre rolul pestelui in reglarea glicemiei pe www.gandul.info