Perna antirid Cupron la preţ special în Prefero.ro

Poţi cumpăra acum o pernă care îţi estompează imperfecţiunile pielii, la un preţ preferenţial, doar pe prefero.ro.
Perna antirid Cupron la preţ special în Prefero.ro
Cauţi o metodă utilă, simplă şi inovatoare de eradicare a imperfecţiunilor pielii? Nimic mai simplu! Perna Cupron este un produs destinat îngrijirii de ultimă generaţie, care înlătură acneea şi estompează ridurile în timp ce tu dormi!  
 
Sună interesant, nu-i aşa? Şi asta nu e tot! Iată ce alte beneficii pentru sănătate îţi mai aduce perna Cupron!
 
Care e secretul eficacităţii pernei Cupron? Oxizii de cupru. Odată absorbiţi în pori, pielea este puternic imunizată împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, bacteriilor, virusurilor, fungilor şi acarienilor. În acest fel, problemele de natură dermatologică dispar garantat. 
 
Pielea devine mai curată, luminoasă, şi în acelaşi timp, mai elastică şi mai netedă ca niciodată (ionii previn infecţiile cutanate şi stimulează producţia de colagen). 
 
Dacă încă nu te-ai decis să achiziţionezi perna Cupron, ei bine, află că acest produs uimitor mai previne anemia, creşte puterea de apărare a organismului, problemele circulatorii şi insomniile. Astfel, vei fi mai sănătos şi cu o poftă de viaţă cum demult n-ai mai avut.
 
Materialul din care este fabricată perna Cupron  conţine: 77% bumbac, 12% nylon, 10% poliester Cupron şi 1% lycra, concentraţia de oxid de cupru fiind de 0.8%. Întreţinerea ei se poate face uşor, spălând-o normal la maşină, la maximum 40 grade C, fără adaos de balsam.
 
Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă