Permanent pentru par intins

Astazi exista solutii permanente care il mentin "in pozitie de drepti", indiferent de conditii. Procedeul consta in aplicarea unor solutii specile, in cateva etape, iar la final parul este uscat si intins cu placa.
29.04.2011
Permanent pentru par intins
Permanent pentru par intins

Cretele vor parul drept, fetele cu parul intins il vor buclat. Ei bine, daca in cazul celor din urma buclele pot rezista chiar si 2 zile, pentru crete, lucrurile sunt ceva mai complicate.

Sau erau! Daca pana mai ieri, parul intins cu placa sau foehn-ul isi recapata carliontii rapid in conditii de umezeala atmosferica, transpiratie, caldura mare, astazi exista solutii permanente care il mentin „in pozitie de drepti”, indiferent de conditii.

Procedeul consta in aplicarea unor solutii specile, in cateva etape, iar la final parul este uscat si intins cu placa. Timp de 2 zile nu trebuie spalat, nici prins cu clame sau elastice. Efectul dureaza cel putin 6 luni de zile. Parul va fi restructurat, lucios si suplu. Iar ploaia, ceata sau umiditatea nu iti vor mai afecta coafura.

Costul unei asemenea proceduri este de circa 700 de lei.

 
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cum se mentin in forma gravidele?
Cum se mentin in forma gravidele?
Recomandare video
Măselele de minte – rolul lor în trecut, complicațiile pe care le dau în prezent
Recomandări: