OSCAR 2020: Cel mai bine îmbrăcate actriţe de pe covorul roşu

Iată ce au ales cele mai îndrăgite actriţe să poarte pe covorul roşu la Premiile Oscar 2020.
OSCAR 2020: Cel mai bine îmbrăcate actriţe de pe covorul roşu
FOTO: profimediaimages.ro / OSCAR 2020: Cel mai bine îmbrăcate actriţe de pe covorul roşu

Ne aflăm în sezonul galelor şi decernărilor a numeroase premii. Deşi pare că a trecut câteva luni de la ultimele ceremonii ca Golden Globes, SAG Awards şi Critic’s Choice Awards, de data aceasta, ne îndreptăm atenţia  către glamuroasa ceremonie a Premiilor Oscar 2020, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din acest an.

Aflată la cea de-a 92-a ediţie, nu doar locaţia în sine a fost peste aşteptările noastre, ci şi alegerile vestimentare de pe covorul roşu. Cele mai îndrăgite actriţe au strălucit la Premiile Oscar 2020, alegerile vestimentare făcând furori în presa internaţională.

Galerie foto

vezi galeria
19 foto

Rochii mulate pe corp, cu trenă, strălucitoare, cu detalii preţioase, tulle şi voaluri, toate au reuşit să ne capteze atenţia, de la Renée Zellweger care a ales să poarte o rochie absolut fabuloasă de la Armani Prive, Natalie Portman care a venit cu o mişcare feministă alături de Maria Grazia Chiuri prin alegerea făcută până la cel mai mic detaliu, până la Billy Porter într-o creaţie a designerului Giles Deacon, Penelope Cruz care a purtat o rochie impresionantă de la Chanel inspirată din perioada 1995 şi Scarlett Johanson care a ales să poarte o piesă vestimentară semnată Oscar de la Renta.

Deşi covorul roşu a fost învăluit de ţinute nu tocmai pline de culoare, multe dintre actriţe optând pentru rochii negre, albe sau nuanţe neuter în general, fiecare apariţie a fost un real succes.

FOTO: profimediaimages.ro

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări:
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU