Oprah Winfrey şi lecţia de motivaţie

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey va porni, în septembrie, într-un turneu motivaţional, în opt oraşe din Statele Unite ale Americii, care se va intitula "The Life You Want Weekend".
Oprah Winfrey şi lecţia de motivaţie

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey va porni, în septembrie, într-un turneu motivaţional, în opt oraşe din Statele Unite ale Americii, care se va intitula „The Life You Want Weekend”.

În timpul turneului, Oprah Winfrey va face o oprire de două zile în fiecare oraş, vineri şi sâmbătă. În serile de vineri, vedeta de televiziune va vorbi în faţa publicului, iar sâmbătă vor participa la discuţie personalităţi ca Elizabeth Gilbert, autoarea romanului „Mănâncă, roagă-te, iubeşte”, şi Deepak Chopra, autor de cărţi motivaţionale şi celebru guru al vedetelor hollywoodiene.

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
5 cauze ale căderii dinţilor
5 cauze ale căderii dinţilor
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex