Olivia Steer pe coperta numărului 100 “Ce se întâmplă, doctore?”

Devotată raw-veganismului, Olivia Steer vorbeşte în numărul de septembrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” despre stilul ei alimentar, uneori contestat, dar care o ajută să fie în formă.
25.08.2014
Olivia Steer pe coperta numărului 100 “Ce se întâmplă, doctore?”

Devotată raw-veganismului, Olivia Steer vorbeşte în numărul de septembrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” despre stilul ei alimentar, uneori contestat, dar care o ajută să fie în formă.

“Nu felul în care arăt e cel mai mare avantaj al raw-veganismului, ci energia şi pofta de viaţă pe care hrana vie mi le-a dat. Şi mi le dă în continuare, atâta vreme cât îi rămân devotată. Acum am forţă să fac şi lucruri noi, deşi înainte trăgeam îngrozitor de mine să mă achit de datoriile minime, de fiecare zi.

Pot, de pildă, dacă David adoarme seara la 9 jumate la restaurant, să-l port în braţe trei-patru străzi mai încolo, până la maşină, deşi are 25 de kilograme – cum s-a întâmplat şi vara asta, în vacanţă. E o mare diferenţă între mine cea de-acum şi cea de dinainte, când oboseam repede, ameşeam când făceam mişcări bruşte şi sufeream constant de migrene.

Cu cârcotaşii n-am dialog – experienţa mi-a arătat că ar fi mai bine să-mi folosesc cu cap energia recâştigată” declară Olivia Steer în numărul de septembrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” care apare astăzi pe piaţă.

Ce înseamnă ediţia 100 “Ce se întâmplă, doctore?” pentru redactorii  revistei? Vrând, nevrând, redacţia e conectată non stop la tot ce e mai util şi mai nou pentru trup şi suflet.

Echipa CSID a rezumat 100 de numere în peste 100 de sfaturi-cheie pentru o viaţă echilibrată.”Nu există dimineaţă fără micul dejun. De altfel, e unul dintre motivele pentru care mă dau jos din pat” mărturiseşte Beatrice Osanu, redactor-şef. “O zi începută cu ciocolată va fi o zi în care vei manca excesiv de multe dulciuri şi mâncare” a concluzionat Mădălina Drăgoi. Citeşte mai multe, în ediţia tipărită a revistei.

În ediţia cu numărul 100 a celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România, Lili Sandu este protagonista unui pictorial de beauty, iar pentru sănătatea pielii, ea recomandă la micul dejun un shake cu spanac, banană, măr sau pară, pătrunjel, suc de lămâie şi ghimbir proaspăt.

Flavia Mihăşan a renunţat de 7 ani la carne şi face un top 10 alimentelor care nu-i lipsesc din dietă. Printre preferinţele asistentei matinalului ”Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1, fostă balerină la Opera Naţională, se numără avocado, pepenele roşu şi usturoiul.

Tot în numărul 100 al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”, cititoarele se pot delecta cu 3 reţete delicioase ale juraţilor de la Masterchef, dar şi cu mezeluri, brânzeturi şi ciocolată dintre cele mai sănătoase.
În plus, pot descoperi că pesimismul ar fi de fapt un aliat al sănătăţii.

Acum poţi comanda numărul de SEPTEMBRIE al revistei la un preţ special şi ai livrare gratuită. Vezi oferta!

Cel mai nou articol Video:
Teodora Bahnă, psiholog: cum ne dăm seama că suferim de stres cronic