Olivia Newton John, prima ieşire în public după ce a fost diagnosticată cu cancer

Olivia Newton John se simte tot mai bine după ce a fost diagnosticată cu cancer. Actriţa care a jucat cu John Travolta în filmul Greace a primit cruntul diagnostic în urmă cu trei luni.
Olivia Newton John, prima ieşire în public după ce a fost diagnosticată cu cancer

Olivia Newton John se simte tot mai bine după ce a fost diagnosticată cu cancer. Actriţa care a jucat cu John Travolta în filmul Greace a primit cruntul diagnostic în urmă cu trei luni. „Vreau să le multumesc celor care mi-au trimit mesaje de iubire şi susţinere. Rugăciunile voastre m-au ajutat. Mă simt bine şi abia aştept să ne revedem în curând’’, spune actriţa într-un filmuleţ video dedicat celor care o ajută să ducă bătălia cu cumplita boală.

Olivia se pregătea pentru o serie de concerte în SUA şi Canada, dar a decis să îşi amâne spectacolele după ce medicii i-au spus că durerile pe care le avea la spate nu erau din cauza sciaticii, ci pentru că suferea de metastază.

Actriţa a fost diagnosticată pentru prima oară cu cancer la sân în 1992. Olivia Newton a suferit atunci o mastectomie parţială, a făcut nouă luni de chimioterapie şi o reconstrucţie de sân. Actriţa urmează acum un tratament naturist, dar face şi terapii cu radiaţii Foton. Olivia spera ca spre sfârşitul anului să îşi poată relua show-urile.

 

Recomandări: